Feeds:
Pos
Komentar

Archive for Maret, 2012

Banana Muffin

Looking for some good and delicious breakfast menu ? Why not try this one.. Banana Muffin !! It’s easy, quick, and yummy !! No need to say more !! The recipe i’m going to give to you is by far the easiest and yummiest banana muffin recipe. No need for electric mixer, just 2 bowl and a whisk, and you’re good to go 😀

(lebih…)

Iklan

Read Full Post »

Yeeeyyyy here comes another recipe !!!!

So a few days ago i just baked some cupcakes for celebrating my 6th months wedding with my lovely husband, Dior Garnusa.. I make 2 dozens of cupcakes, 1 dozen for my office mate, and another 1 dozen for my husband’s office mate.. And they were all crazy about it !!!

 

(lebih…)

Read Full Post »

Lasagna

Oke.. Last post for today.. Kali ini saya bakal share tentang resep lasagna.. Siapa yang gak tau makanan ini ? Berlapis2 pasta yang diselingi oleh bolognaise style minced beef, dan beschamel sauce yang creamy, topped with mozarella cheese.. OH MY SWEET LAYER OF HEAVEN AND CALORIES !!!!!

(lebih…)

Read Full Post »

Wohoooooo another recipe !!!! i’m on fire !!! hahahahaha…. mumpung masih hari minggu, kita isi dengan posting resep2.. Kalo besok udah kerja susah soalnya …
Kali ini mau share resep bikin strawberry sauce pancake.. Basically resep pancake nya masih sama kaya yang dulu pernah di share di blog ini.. Sekarang cuma mau share strawberry sauce nya aja..

(lebih…)

Read Full Post »

Huwooooooo udah lama banget gak update blog lagi…. Padahal di laptop foto makanan udah berjibun menunggu buat di share sama temen2..

Buat resep pertama, saya bakal share resep snack yang gampang yah.. Ini bahan utamanya kentang.. some people called it bitterballen, the other called it “kroket kentang”, apapun itu yang pasti ini snack enak dan sehat lho !!

(lebih…)

Read Full Post »